Vind jouw cougar vrouw in de buurt

Geen resultaten gevonden

Cougar vrouwen in Virginia

Geen resultaten gevonden
Cougar vrouw zoeken

Cougar vrouw

Cougar vrouw Cougar vrouw is volgens de officiële termen een economisch onafhankelijk vrouw met een vele malen jongere man. De desbetreffende vrouw dient minimaal 40 te zijn . In de praktijk zul je zien dat een cougar vrouw vaak toch wel minimaal 50+ is en de jongen dan nog geen 30 jaar oud is. Deze jonge mannen noemt men ook wel toyboys. De vrouw zal de jonge man financieel in de watten leggen en vaak ook de spreekwoordelijke broek aanhebben in de relatie.

Uiteraard kan er evengoed sprake zijn van daadwerkelijk liefde en een sexuele relatie. De jonge man kan zich natuurlijk aangetrokken voelen tot een zelfstandige en sterke vrouw die barst van de levenservaring en weet wat ze wil. Een cougar vrouw kan er daarnaast ook nog eens aantrekkelijk uit zien. Wellicht heeft ze vanwege de financiële mogelijkheden de natuur een beetje geholpen maar dat zal de pret niet drukken tijdens de sex met een cougar vrouw.

Er zijn ook behoorlijk wat bekende mensen met een dergelijke relatie. Opvallend is wel dat er meer oudere vrouwen zijn met een jongere vent dan dat er oudere mannen zijn met een jong blaadje. In Nederland is Patricia Paay een bekende cougar vrouw. Ze heeft een relatie met een man die 30 jaar jonger is. Heleen van Royen is niet vies van een goede sexpartij en ook niet van naaktfoto’s etc. Deze vrouw mag ook zeker als cougar vrouw gezien worden aangezien ze als 50-plusser al een hele tijd een relatie heeft met de nog steeds geen 30-jarige Bart Meeldijk.